tisdag 11 augusti 2009

Insomnia och Prinsessan Madeleine

Vardagslunken är sedan ett tag tillbaka återigen här. Omställningen från ett relativt ostrukturerat leverne till det rutinmässiga och inrutade kan i regel kännas rätt så skönt för gemene svensk. Det har dock inte enbart fördelar med sig.

Under en längre period har jag exempelvis i princip inte kunnat sova någonting alls. I den mån det har gått, så har sömnen blivit enbart sporadisk. Man har somnat, för att sedan vakna igen efter någon kvart eller liknande. Kanske beror det på stress eller någonting annat. Historiskt har jag haft några nätter där det varit svårt att sova, men bara under kortare perioder och med längre mellanrum mellan de sömnlösa nätterna. Idag känner jag mig dock rätt så trött, så förhoppningsvis kan man få några timmar inatt.

Kan slutligen också konstatera att prinsessan Madeleine och hennes kille Jonas Bergström nu har förlovat sig. I dagens Sverige verkar det vara en jättenyhet. Så intressant för svenskarna att såväl SVT som TV4 sände en presskonferens direkt där paret fick svara på frågor om hur förlovningen gått till, var ett eventuellt giftermål ska äga rum och vad paret föll för hos varandra. Herregud journalister: somna om! Ni kan ju tydligen i alla fall sova...

Inga kommentarer: