onsdag 1 juli 2009

Lorden on tour

Sommaren sveper förbi. Det gäller att ta tillvara på den. Högaktuella händelser sker ständigt i vårt samhälle. Michael Jackson kolar vippen till exempel. En mycket märklig, tillika tragisk, figur. Han skulle säkerligen förtjäna ett blogginlägg, men Lorden har aldrig lyssnat på hans musik och för mig har han mest framstått som en udda och sjuk individ, som blivit exponerad och exploaterad i media. Därför lämnar jag Jackson och konstaterar att om hans skivbolag väljer att släppa en samlings- cd nu så kommer det att vara en mycket bra idé.

Det har också varit politikervecka i Visby. I vanliga fall högintressant, men just nu har inte ens jag orkat engagerat mig. Värmen ni vet...och turnén. För Peace and Love är avklarat. Och turnén fortsätter. Dock inte till Roskilde som det var tänkt från början. Istället blir det en tripp till en vacker sommarstad på östkusten. Lugnt och skönt. Peace and love då? Några konstateranden går att göra i punktform:

* Man börjar bli för gammal för att "hänga" i tält och svira runt med i bästa fall 7-8 år yngre tältgrannar.

* Snorungar som (just det) snor Lordens badshorts med tillhörande handduk ger inga pluspoäng.

* Aningen för långa köer till öltälten och för långt avstånd mellan camping och festivalområde för att man ska vara tillfreds.

* Satyricon var för mesiga.

* Jerry Williams var klart tuffast. Mycket tuffare än Satyricon.

* Det är skönt att bada på festival.

* Att svara Lorden på frågan vad man heter ger tydligen pluspoäng hos i bästa fall 7-8 år yngre tältgrannar.

* Att välja att se Caj Karlsson före Mötley Crüe var inget bra drag denna gång.

* Vakterna på årets festival vara alla jävligt små.

* Allt annat med festivalen var skitbra. Speciellt stämningen och att man inte såg ett enda bråk. Inte ens bland i bästa fall 7-8 år yngre tältgrannar (och de var i runda slängar 27000).

För er som inte känner Lorden vill jag bara klargöra att det inte är han som poserar med en av de mindre vakterna på årets festival...

2 kommentarer:

Lövet sa...

haha! lysande bild! :D

Anonym sa...

haha, så jävla bra inlägg
/B