fredag 15 augusti 2008

Små reflektioner

Man kan konstatera att tyska kvinnor marknadsfört sig på sämsta tänkbara sätt på senare tid. Som alla vet är jag inte något vidare fan av damfotboll, men när det är OS och våra svenska tjejer deltar i fotbollsturneringen måste man ju sympatisera med dessa. Våra tjejer ser åtminstone ut som tjejer (åtminstone de flesta) och givetvis förtjänar de stöd från folket, så även från Lorden.

Tyvärr blev det torsk mot just tyskorna idag. Tyskland var bättre än Sverige, inget snack, men tyskorna gör knappast något bestående intryck. Många läsare hävdar säkert att det är förlegat och manschauvinistiskt att bedöma utseende istället för prestation på planen. Men man kan ju knappast undgå att uppmärksamma att samtliga tyskor ser rätt burdusa och manhaftiga ut. Fel fokus eller inte, det är fakta, och det bjuder jag på.

Det blir extra konstigt att den mest uppmärksammade kvinnan i media, som också är tysk, beskrivs på liknande sätt. Den för Arbogamorden misstänkta tyska kvinnan beskrivs som lång, ledigt klädd, manlig, och med slarvigt uppsatt hår etc. Att hon dessutom verkar vara en fullfjädrad psykopat som sitter och skrattar i rätten och åt anklagelserna ger ytterligare rysningar. Ett längre inläg om rättegången och om tyskan kan ni säkert vänta er när eventuell dom i målet kommer. Men redan nu kan man alltså konstatera att tyska kvinnor knappast bör ligga på svenska mäns innelistor...

Bättre då att kräftsäsongen är igång. Goda, men ack så dyra, små djur det där. Ska för första gången i år käka lite kräftor ikväll. Det ska bli trevligt. Och för att komma i rätt stämning måste man ju lyssna på den mest givna låten under en kräftskiva. Det är svårt att inte dra på smilbanden och bli lycklig när man hör den. Till och med så lycklig att man glömmer världshistoriens största problem just nu: tyska kvinnor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om Lorden hade varit Hamburg (Läs Reeperbahn) kanske han hade fått en annan uppfattning om huruvida tyska kvinnorna är estetiskt tilltalande elller ej. Dina kamrater som gjort fältstudier på området hittade allt annat än manhaftiga kvinnor...

Lorden sa...

$ir-->

Haha, klart jag inte dissar alla tyskor. Finns massor av dem som säkert är snälla, söta, och trevliga. Men jag påpekar, och vidhåller, att tyskorna på senare tid inte alls gjort ett bra intryck i Sverige.

Angående Reeperbahn så stämmer det att jag inte gjort fältstudier där. De som gjort det kanske blev desperata och insåg att om man är i Tyskland och vill träffa en icke manhaftig kvinna så får man betala för det. Ytterligare ett underbetyg till tyskorna...;) Eller?